Een nieuwe website en meer

mei 10, 2016 75057351 No comments exist

Op dit moment wordt heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. Maar dat is niet het enige. We zijn druk bezig met een unieke aanbieding om onze wijk aardgasvrij en energieneutraal te maken, inclusief een financieringsregeling. Wij willen dat iedereen er direct op vooruit gaat.
Daarnaast zijn we druk bezig met de eerste voorbeeldwoning. Deze willen we voor de zomer gereed hebben. U kunt dan ervaren hoe het comfort in een aangepaste woning is. Maar ook bekijken we de mogelijkheden om collectieve warmtenetten op te zetten. Denk aan een warmtepomp per woningblok ipv iedereen afzonderlijk. Kortom, genoeg te doen.
Wil je optimaal op de hoogte blijven schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *